Afvallen Helmond

 

Wil jij afvallen en zoek je naar een deskundige uit Helmond die je hierbij kan helpen? Wil je afslanken, maar kom je maar niet van die moeilijke kilo’s rondom het middenrif af? Geen zorgen, want In Motion Health zal je hierbij helpen!

In Motion Health is een organisatie uit Helmond, die jou in de breedste zin van het woord wil helpen bij afvallen en afslanken voor een betere gezondheid. Door middel van een unieke aanpak kun jij zowel fitter als gezonder worden. Hierbij maken we een afvalplan op maat, waarbij je verschillende opties hebt:

  • Voedingsadvies
  • Personal training
  • Small Group Training
  • Medische begeleiding

Ongeacht jouw situatie: In Motion Health uit Helmond helpt jou om af te vallen en af te slanken!

Afslanken door gezonde voeding

Voeding is het belangrijkste middel om af te slanken en een betere gezondheid. In Motion Health in Helmond is van mening dat is van mening dat afvallen is terug te brengen tot één simpele vuistregel: meer calorieën verbranden dan je binnen krijgt. Om af te vallen kijken wij naar jouw persoonlijke situatie: hoeveel calorieën verbrand je per dag, hoe ziet jouw dag eruit en hoe kunnen we op een realistische, gezonde manier de dagelijkse calorie inname terugbrengen? In Motion Health maakt een voedingsschema op maat, bestaande uit gezonde, maar lekkere voeding.

Afvallen door sporten

Wil je niet alleen afvallen, maar ook echt gezond en fit worden, dan is alleen voeding niet genoeg. In Motion Health biedt daarom ook sportlessen voor iedereen uit Helmond en omgeving. Je kunt hierbij kiezen voor zowel Small Group Training als voor personal training. Hierbij richten we ons niet alleen op afvallen, maar ook op de opbouw van zowel spier als conditie, zodat jij je écht lekker in jouw vel voelt zitten en je gezondheid snel verbetert.

Direct afvallen door begeleiding in Helmond?

Wil jij direct afvallen door persoonlijke begeleiding van een specialist uit Helmond? In Motion Health helpt jou om op een gezonde manier af te slanken en fitter te worden. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Stuur mij een mailtje via kim@inmotionhealth.nl, of bel me op via 06-21107334.

 
Facebook
Instagram