Fitness Helmond

 

Wil je snel gezond en fit worden door middel van fitness in Helmond? In Motion Health maakt het voor je mogelijk! Alhoewel we niet beschikken over de moderne apparaten van een ‘normale’ sportschool of fitnessclub, zal het jou aan niets ontbreken. Zo letten we niet alleen op beweging en spierontwikkeling, maar ook op jouw voedingsschema en algemene gezondheid. Fitness is een middel om gezond en fit te worden, wat op verschillende manieren te bereiken is. Lees hieronder verder over onze 1-op-1 training, of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken van onze sportschool in Helmond!

Over In Motion Health fitness in Helmond

Anders dan bij andere sportscholen of fitnessclubs in Helmond en omgeving besteedt In Motion Health aan het complete spectrum van fitness en gezondheid in Helmond, en dat in en geheel persoonlijke fitnessles. Dit betekent onder andere:

  • Groepslessen
  • Personal training
  • Voedingsadvies
  • Medische begeleiding

Al deze factoren hebben betrekking op het fenomeen fitness en bijbehorende gezondheid. In Motion Health is er voor iedereen in de buurt van Helmond die fit en gezond wil worden, ongeacht of jouw doel afvallen, aankomen, spieropbouw of conditie opbouwen is. Door een combinatie van verschillende achtergronden en invloeden zorgen wij er samen voor dat jij de fitnesslessen in Helmond krijgt die jij verdient!

Fitness in Helmond: een totaalbenadering

Wij zijn van mening dat wanneer jij door middel van fitness gezonder en fitter wilt worden, een totaalbenadering de beste manier is. In Motion Health in Helmond werkt daarom niet vanuit een standaard benadering, maar kijkt naar jouw gehele persoonlijke situatie en gezondheid. We verbeteren jouw dagelijkse patronen en houden rekening met zowel jouw fysieke gesteldheid als met jouw energiebalans. Hierbij letten we zowel op voeding als op beweging en sport. Hierdoor zijn wij geen standaard sportschool of fitnessclub, maar kunnen we jou ook goede resultaten op de lange termijn garanderen.

Direct aan de slag met onze fitnessaanpak

Wil jij fit en gezond worden en heb je interesse in het volgen van ons fitness programma in Helmond? In Motion Health helpt je er graag bij! Wil je meer weten over de mogelijkheden? Stuur een mailtje voor meer informatie naar kim@inmotionhealth.nl, of bel mij gewoon even op via 06-21107334.

 
Facebook
Instagram