Groepslessen Helmond

 

Sporten is gezond, én gezellig wanneer je het in groepsverband doet! Om deze reden biedt In Motion Health Small Group Training voor mensen uit Helmond en omgeving die fitter en gezonder willen worden. Gezamenlijk werken we toe naar een doel, waarbij ook het sociale aspect uiteraard niet uit het oog wordt verloren. Wil jij ook sporten in groepsverband om te werken aan je gezondheid, en wil je meer weten over onze bootcamps en groepslessen in Helmond? Neem contact met ons op voor meer info, of lees hieronder verder!

Wat en voor wie?

Onze groepslessen in Helmond zijn geschikt voor iedereen die hier behoefte aan heeft. Met de Small Group Training krijg je de mogelijkheid om onder begeleiding te trainen, zonder dat je er alleen voor staat. Iedereen kan zich inschrijven, waardoor je gezellig de lessen kunt volgen met vrienden, familie of collega’s. Gezamenlijk zal je werken aan het verbeteren van conditie in fitheid, waarbij het doel is om een gezonder en strakker lichaam te krijgen en lekkerder in jouw vel te zitten.

Welke groepslessen in Helmond zijn er?

In Motion in Helmond biedt diverse groepslessen en vormen van Small Group Training. Voor ieder wat wils! Hieronder enkele van de groepslessen:

Zumba: fitnessprogramma gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, waaronder salsa, merengue, samba en cumbia. Een prachtig middel om én plezier te hebben, én om zowel fitter als flexibeler te worden!

Yoga: Diverse lichamelijke oefeningen in groepsverband, om meer beheersing te krijgen over zowel lichaam als geest. Goed voor de flexibiliteit van het lichaam, en je verbrandt verrassend veel calorieën!

Direct inschrijven voor de Small Group Training

Wil jij je ook direct inschrijven voor onze Small Group Training en samen met jouw vrienden, familie of collega’s fitter en gezonder worden? Het is mogelijk bij In Motion in Helmond! Schrijf je vandaag nog in, of neem contact op door te mailen naar kim@inmotionhealth.nl of te bellen naar 06-21107334.

 
Facebook
Instagram