Personal training Helmond

 

Personal training Helmond

Personal training is een prachtig middel om in korte tijd goede resultaten te bereiken, zo ook in Helmond. In Motion Health in Helmond biedt jou een personal trainer die met jou vanuit een totaalbenadering omtrent gezondheid aan de slag gaat. Als personal coach is het niet alleen zaak om jou niet alleen ‘op het moment zelf’ te begeleiden, maar jou ook van advies te voorzien tijdens het dagelijks leven. Daarom bestaat onze personal training uit Helmond uit 3 onderdelen:
  • Voeding
  • Beweging
  • Levensstijl

Voeding

Gezondheid en fitheid begint bij voeding. Wanneer jij een personal trainer uit Helmond in wilt schakelen, betekent dit dat je iets aan jouw lichaam wilt doen. Men zegt wel eens dat fitness voor 80% uit voeding bestaat. We zullen dan ook eerst samen met jou kijken naar gezonde voeding en een dieet dat aansluit op jou.

Beweging

Er is niets lekkerder dan fit worden door regelmatig te bewegen en te sporten. Toch kan het zeer zwaar zijn en is het moeilijk om je er elke keer weer toe te zetten. Wij snappen dit, en begeleiden jou daarom uitgebreid door middel van onze personal training voor mensen uit Helmond en omgeving. Jouw coach begeleidt jou niet alleen tijdens de training, maar leert jou handige oefeningen, waar je de rest van jouw leven wat aan hebt.

Levensstijl

Met een dieet en minimaal 1 keer per week personal training in Helmond ben je er niet als je fit en gezond wilt worden. Door onze totaalbenadering willen wij dan ook graag kijken naar de oorzaken. Want waarom heb je ‘slechte’ eetgewoontes, waarom heb je weinig energie, of waarom zit je niet lekker in jouw vel? Jouw personal trainer kijkt samen met jou naar de relatie tussen voeding, levensstijl en de rest van het lichaam, waardoor we met een aanpak op maat kunnen komen om jou fit en gezond te maken!

Direct jouw personal trainer in Helmond inschakelen

Wil jij een personal trainer uit Helmond inschakelen die met jou meedenkt en meer doet dan alleen jou afbeulen? In Motion Health denkt met jou mee en zorgt er voor dat je niet alleen meer beweegt, maar daadwerkelijk gezonder en fitter wordt! Benieuwd naar de mogelijkheden van onze personal training? Stuur een mailtje naar kim@inmotionhealth.nl, of bel via 06-21107334.
 
Facebook
Instagram