Sporten Helmond

 

Sporten Helmond

Wil je graag sporten in Helmond of omgeving? Dit kan bij In Motion Health! Bij ons kan je kiezen uit personal training of small group training. Dit zorgt er voor dat je er nooit alleen voor staat. Doordat je onder begeleiding traint leer je de juiste technieken aan voor oefeningen. Hiermee worden blessures door verkeerd sporten voorkomen. Door regelmatig te bewegen en te sporten in Helmond zul je beter en energieker gaan voelen en zal je gezondheid vooruitgaan. Wil je meer te weten komen over sporten in Helmond bij In Motion Health? Lees dan snel verder.

Small group training

Bij small group training train je met een kleine groep, zoals de naam al doet vermoeden. Deze training lijkt op personal training maar dan met iets meer personen. Dit is ideaal voor als je liever gaat sporten in Helmond met anderen. Hierdoor kan je elkaar ook meer motiveren om net dat laatste beetje energie te geven. De focus tijdens het sporten in Helmond bij small group training ligt op het verkrijgen van een fitter lichaam en een fittere geest. Small group training kan je doen met familie, vrienden of collega’s. Samen sporten in Helmond hoeft niet saai te zijn!

Personal training

Door te sporten in Helmond onder begeleiding van een personal trainer, heb je de meeste kans om in een kortere tijd goede resultaten te bereiken. Bij In Motion Health kan je terecht voor personal training. Onze personal trainer gaat met een totaalbenadering aan de slag. Dit betekent dat er niet alleen wordt gekeken naar het sporten in Helmond maar ook naar je voeding en algehele levensstijl voor een betere gezondheid. Fit worden heeft namelijk een toegewijde benadering nodig. Met een keer per week sporten en een dieet kom je er niet. Met de totaalbenadering van In Motion Health wordt er niet alleen naar de problemen gekeken maar ook naar de oorzaken. Dit zorgt ervoor dat je het sporten in Helmond kan combineren met een gezonde levensstijl waardoor je fit en gezond wordt, en blijft.

Fitness Helmond

Fitness valt natuurlijk ook onder sporten in Helmond. Bij In Motion Health hebben we misschien niet de moderne apparaten zoals een ‘normale’ sportschool of fitnessclub heeft, maar toch kom je bij ons niks te kort. Wij bekijken het hele spectrum omtrent fitness en doen dat in persoonlijke fitnesslessen. Hierbij kan je denken aan de small group training en personal training zoals hierboven beschreven. Daarnaast bieden we ook voedingsadvies en medische begeleiding. Dit alles heeft te maken met fitness in de breedste zin van het woord. Wil je dus sporten in Helmond om fit en gezond te worden? Dan is In Motion Health de plek voor jou.

Sporten in Helmond in groepsverband

Sporten in Helmond in groepsverband zorgt er voor dat het niet alleen gezond is maar ook nog eens gezellig. Gezamenlijk werken we dan toe naar een persoonlijk doel, zonder het sociale aspect uit het oog te verliezen. Bij In Motion Health kan je terecht voor onder meer Zumba en Yoga. Wil je meer weten over de bootcamps en groepslessen om te sporten in Helmond? Neem dan contact met ons op. In Motion Health in Helmond is er voor iedereen die fit en gezond wil worden. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of schrijf je nu in!
 
Facebook
Instagram