Voeding Helmond

 

Voeding Helmond

Afvallen en/of fitter worden door middel van voeding in Helmond kan! Het fit en gezond worden, wordt voor 80% gerealiseerd in de keuken en de overige 20% met sporten. Voeding is de laatste jaren een belangrijk onderwerp in onze maatschappij. Bij In Motion Health vinden we het belangrijk dat iedereen gezond en volwaardig eet, die bij jouw levensstijl past. Meer weten over een betere gezondheid dankzij voedingsadvies en voeding in Helmond bij In Motion Health? Lees dan snel hieronder verder.

Persoonlijk advies per situatie

Bij In Motion Health krijgt iedereen persoonlijk advies per situatie op het gebied van voeding in Helmond en omgeving. Doordat wij maatwerk leveren, sluit dit voedingsadvies aan bij jouw leven. Of je nou gezonder wil leven, meer wil halen uit je sportprestaties of wil leren hoe je je kinderen gezond(er) kan laten eten, alles is mogelijk met het voedingsadvies dat je kan krijgen bij ons. Door te kijken naar leefstijl, gedragspatronen, fysieke gesteldheid en de energiebalans wordt er advies op het gebied van voeding in Helmond gegeven. Natuurlijk houden we ook rekening met jouw eetpatroon, verschillende verleidingen en uitdagingen, levensstijl, gezinssituatie en carrière. Gezamenlijk zoeken we naar de beste aanpak voor jouw situatie op het gebied van voeding. We gaan niet voor het zoveelste crashdieet, maar we gaan voor een verandering van levensstijl en eetgewoonten ten behoeve van jouw gezondheid.

Gezonde voedingsschema’s op maat

Bij In Motion Health bestaat het advies op het gebied van voeding in Helmond niet uit zogeheten (ongezonde) crash diëten. De resultaten die met dat soort diëten worden gehaald zijn namelijk oppervlakkig. Door de plotselinge vermindering in koolhydraten verlies je voornamelijk gewicht doordat je veel vocht verliest. Stop je met het dieet? Dan zullen deze verloren kilo’s er ook weer snel aanvliegen. Dat is dan ook een van de redenen dat we gaan voor een realistischere aanpak op het gebied van voeding in Helmond. We kijken niet alleen maar wat je nodig hebt om af te vallen maar ook hoe jij gezonder wordt. Er wordt gekeken naar de juiste balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten terwijl je ook voldoende vitaminen, mineralen en vezels binnen moet krijgen. Het volledige voedingsschema zal worden afgestemd op jouw lichaam. Stap voor stap werken we naar een gezonder en fitter lichaam. Combineer ons advies op het gebied van voeding in Helmond met sporten en je zult zien dat je nog sneller resultaat behaald.

Vergoeding voedingsadvies

De consulten bij In Motion Health worden doorgaans (deels) vergoed via de aanvullende pakketten van de meeste zorgverzekeraars. Omdat het om een aanvullende verzekering gaat, zal het niet van je eigen risico afgaan. In Motion is officieel geregistreerd als natuurgericht BATC-Therapeut en BGN-Gewichtsconsulent voor de leefstijladviezen. Dit is ook een van de voorwaarde voor de vergoeding. Bekijk onze pagina over vergoedingen voor meer informatie.

Direct hulp met voeding in Helmond

Wil jij zo snel mogelijk beginnen met gezonde voeding? Wil je op een gezonde manier afvallen en afslanken? InMotion Health is dan de plek voor jou! Neem vrijblijvend contact met ons op en kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen bij het behalen van jouw doelen.
 
Facebook
Instagram