Voedingsadvies Helmond

 

Ben je op zoek naar een voedingsspecialist in Helmond, die jou van voedingsadvies kan voorzien? In Motion Health helpt jou op een gezonde manier fitter te worden, door gezonde voeding en een voedingsschema dat geheel is afgesteld op jouw situatie. Lees hieronder direct verder over ons voedingsadvies in Helmond en omgeving.

Over In Motion Health in Helmond

Anders dan bij andere voedingsspecialisten in Helmond combineert In Motion Health voeding met sport en beweging. Wij bieden diverse programma’s voor een gezond, sterk en vitaal leven. De begeleiding sluit daarbij altijd aan op jouw mogelijkheden en behoeften!

We willen jou helpen op het gebied van gezond leven, eten en sport en gaan daarbij uit van een totaalbenadering. Het is hierbij belangrijk om te kijken naar de oorzaken: waarom heb je overgewicht, weinig energie of zit je niet lekker in jouw vel? Er is daarbij altijd een relatie tussen voeding, levensstijl en de rest van het lichaam. Ons voedingsadvies is dan ook geheel op jou afgestemd.

Gezonde voeding en voedingsschema’s op maat

Ons voedingsadvies in Helmond bestaat niet uit zogeheten crash diets. De resultaten hiervan zijn namelijk altijd oppervlakkig: niet alleen zal je door de plotselinge daling in koolhydraten voornamelijk vocht verliezen, ook zullen de kilo’s er weer aanvliegen zodra je stopt met het dieet.

In Motion Health kiest daarom voor een realistischer aanpak, waarbij we kijken naar welke voeding voor jou nodig is om niet alleen af te vallen, maar ook daadwerkelijk gezonder te worden. We kijken naar koolhydraten, eiwitten, vetten, vitaminen, mineralen en vezels, waarbij jouw dieet geheel wordt afgestemd op jouw lichaam. We vragen niet van je om binnen een dag de nieuwe Arnold Schwarzenegger of Doutzen Kroes te worden, maar werken stap voor stap toe naar een gezond en realistisch dieet om af te vallen.

Direct hulp bij afvallen in Helmond

Wil jij direct de eerste stap zetten naar een gezond en fit leven? Wil jij afvallen door middel van voedingsadvies en een voedingsschema dat geheel op jou is afgestemd? Dan is In Motion Health in Helmond precies wat jij zoekt! Neem vandaag nog contact met ons op en stuur een mailtje naar kim@inmotionhealth.nl, of bel via 06-21107334.

 
Facebook
Instagram